Flanders Color

Bij Flanders Color staan we steeds voor een open en servicegerichte houding naar onze klanten. Het is deze klantvriendelijke aanpak, in combinatie met het uitgebreide gamma aan kwaliteitsproducten en een brede expertise, die toeliet om, sinds onze oprichting in 1986, een ware autoriteit te worden op het vlak van de verftoelevering. Hoe u als klant deze kwaliteiten zal ervaren, lichten we graag even toe.

Defever Renovatie

De Huisinspecteur

Galloo

Galloo is een leidinggevende bedrijvengroep met filialen in België, Frankrijk en Nederland. Wij garanderen u een ijzersterke service voor de recyclage van uw ferro- en non-ferrometalen. Door continu te investeren in nieuwe technologieën streven wij naar 100% recyclage. Samen maken we de cirkel rond. Let’s recycle!

Doltcini

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG! Het Doltcini Team heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring in de wielersport. Op basis van onze ervaringen met professionele sporters en het op de voet volgen van de laatste ontwikkelingen op vlak van functionele materialen en toebehoren worden onze producten steeds verder geoptimaliseerd qua pasvorm en nieuwste materiaal trends.

quality for your health

De firma werd opgericht in 1988, toen een 15-tal producten, en uiteindelijk uitgegroeid tot een productengamma van een 160 verschillende orthomoleculaire specialiteiten: vitamines, mineralen, aminozuren, enzymes, essentiële vetzuren, plantextracten en heel wat samengestelde specialiteiten. De producten worden zoveel mogelijk samengesteld naar de laatste wetenschappelijke studies en voldoen in ieder geval aan de Belgische wetgeving (voorzien van notificatienummer).